top of page

Slik skaper vi vår historie

AKL AGRI skiller seg ut som en dynamisk og allsidig leverandør for landbruks- og industribygg i Norge, tilbyr en helhetlig løsning innen stålkonstruksjoner. Med dype røtter i norsk kulturlandskap og kulturgeografi, kombinerer vi tradisjon med moderne innovasjon. Fra vår historiske begynnelse i Hamar til dagens kontor i Bærum, fortsetter vi å vokse og tilpasse oss. Vi velger nøye ut topp produkter fra over syv land, og sikrer dermed at hver eneste konstruksjon representerer det ypperste innen kvalitet og håndverk.

Strategi

Bilde av salalt planet på en smart måte

AKL AGRI fokuserer på en enkel, men effektiv strategi: De selger kun det de allerede har, et prinsipp som sikrer både kvalitet og tilfredshet. Dette betyr at de kun forplikter seg til produkter de vet er gode, noe som gjenspeiler deres engasjement for kvalitet og verdi. Deres mål er å levere prisgunstige og tiltalende produkter, og de oppnår dette ved å fokusere ressursene der de gir best utbytte. Slik har de blitt eksperter på å levere topp stålbygg til norsk landbruk.

AKL AGRI setter sikkerhet først i alle aspekter av vår virksomhet, fra produksjon til montering og planlegging. Vår forpliktelse til kontinuerlig forbedring driver oss til å utvikle tryggere og mer pålitelige produkter. Vi er stolte over å samarbeide med leverandører som deler våre verdier om rettferdig lønn. Med prefabrikkerte stålkonstruksjoner reduserer vi risikoen for skader sammenlignet med tradisjonelle byggemetoder. Vår grundige befaring og vurdering av byggeplasser sikrer optimal plassering med høyeste sikkerhetsstandarder. Hos AKL AGRI er sikkerheten alltid på topp, både i planlegging og i praksis

Miljø og bærekraft
Planter

AKL AGKRI har et sterkt engasjement for lokalnæring og bærekraft, og oppfordrer til bruk av lokale ressurser i byggeprosjekter. De ser verdien i å styrke distriktsnæringen og samarbeider med entreprenører over hele landet for å fremme miljøvennlige løsninger. Dette initiativet reflekterer deres dedikasjon til å bidra positivt til lokalsamfunnene og miljøet. Deres åpenhet for samarbeid med lokale entreprenører understreker deres forpliktelse til bærekraft og fellesskapets velvære.

En mann som arbeider på en maskin

  "Hos AKL AGRI AS er bonden i fokus. Vi ser på landbruket med samme entusiasme og ekspertise som vi gjør med stålet som brukes i byggene våre. Vår kjærlighet til stål gjør at vi skaper enestående og kvalitetsrike produkter. I våre prosjekter spiller stål en sentral rolle, ikke bare i konstruksjoner, men også i festemateriell, tak og fasader. Mens trevirke er en verdifull partner, er det stålens unike egenskaper som gjør det til en overlegen bærende konstruksjon. Vi oppfordrer deg til å utforske våre referanseprosjekter for å se vår kreative kombinasjon av stål med trevirke og andre materialer.
Ta deg tiden til å gå gjennom våre referanseprosjekter og se hvordan vi kombinerer stål med trevirke og andre materialer."
  

En man som jobber på en pc mens han sitter på en høyball

Om oss

Sikkerhet

Vår visjon

bottom of page