top of page

Slik skaper vi vår historie

AKL Stålbygg er en allsidig leverandør av bygg til landbruk og industri i Norge. Som en "one stop shop" innen stål som bygningsmateriale, kan vi tilby kompetanse og erfaring fra A til Å.

 

Vi brenner for å ta vare på kulturlandskapet og har derfor også spesialisert oss på norsk kulturgeografi. Vår historie går tilbake til smia på Hamar, og i dag har vi kontor både i Bærum.

 

Vi velger kun de beste produktene fra over 7 forskjellige land for å sikre høy kvalitet på våre produkter.

Vi prioriterer sikkerhet ved produksjon, montering og planlegging av nye bygg. Dette er en av våre største drivkrefter for å utvikle bedre produkter. Våre leverandører følger prinsippet om "lik lønn for arbeid av lik verdi".

 

Våre prefabrikkerte konstruksjoner fører til færre personskader under montering, i motsetning til trevirke. Vi gjennomfører en befaring på byggeplassen og gir våre anbefalinger for plassering av bygget med sikkerheten som førsteprioritet. Inntun og uttun skal også ha sine funksjoner, men sikkerhet kommer alltid først.

Miljø og bærekraft

AKL Stålbygg legger stor vekt på å støtte og opprettholde lokalnæringen. Vi mener at en aktiv og bærekraftig distriktsnæring er viktig for å sikre fremtiden. Derfor oppfordrer vi byggherrer til å bruke lokale ressurser der det er mulig og lønnsomt.

 

Som en del av vår satsning på lokale bedrifter, samarbeider vi gjerne med entreprenører fra hele landet for å sikre bærekraftige og miljøvennlige løsninger. Kontakt oss gjerne hvis du er en entreprenør som er interessert i et samarbeid om byggeprosjekter i ditt område.

  "Stål er for oss som tømmer er for tømmermesteren. Vi elsker det og kan lage det mest utsøkte varerene ut av det. Våre varer og tjenester dreier seg om stål og stålets anvendelighet. Vi bruker stål i våre konstruksjoner, i vårt festemateriell og i våre tak og fasader.

  Trevirke må sies å være stålets aller beste støttespiller, men kan ikke konkurrere med stålets egenskaper som bærende konstruksjon. 

Ta deg tiden til å gå gjennom våre referanseprosjekter og se hvordan vi kombinerer stål med trevirke og andre materialer."

  
Om oss
Strategi

Vår strategi er enkel og den kan på mange måtes beskrives slik:

"What’s the use of running if you are not on the right road?"

Derfor selger vi kun de bæra vi allerede har.

 

 Når det er sagt skal våre bær være prisgunstige og smake godt.

 Vi oppnår gode  resultater ved å kun bruke ressurser der de gir maks uttelling, og dette er vi med tidens stund blit gode på. Derfor skal vi også være blant de beste på stålbygg til norske landbruk.

Sikkerhet
Vår visjon
bottom of page